Unik komposisjon og enestående optiske egenskaper for utmerket ytelse.

Glassmaterialer

JPG

Optisk klarhet og komfort

Som optiker har du sannsynligvis opplevd en økning i pasientenes forventninger og etterspørsel etter behagelige brilleglass. Med våre tynne og lette plastmaterialer med høy indeks kan du oppfylle kundenes behov, noe som gir optisk klarhet og et enestående komfortnivå.

Ultrahøy indeks 1.74 (Eyvia)

Portrait image of female wearing glasses whilst outside

Vårt tynneste og mest elegante organiske glassmateriale

Vi ønsker å hjelpe deg med å tilby en løsning for alle dine pasienter, selv de mest kresne. Siden vår søken etter perfeksjon aldri stopper opp, kan du nå tilby vårt letteste og mest elegante linsemateriale. Eyvia 1.74 er en av våre mest bemerkelsesverdige prestasjoner innen høyindeksmaterialer, og er internasjonalt anerkjent* for sine fremragende optiske kvaliteter og ultratynne egenskaper.

 

* Eyvia 1.74 vant International Forum Material Award i 2011

Portrait image of female wearing glasses whilst outside

Høy indeks 1.67 (Eynoa)

JPG - high res (11)

Førsteklasses organisk glassmateriale med høy indeks

Hold deg oppdatert på de siste trendene innen mote og design, så kan pasientene dine det også. Eynoa 1.67, vårt førsteklasses høyindeks glassmateriale, er tynt og lett, men likevel optisk rent. Den gir den perfekte kombinasjonen av skarphet, komfort og stil.

JPG - high res (11)

Høy indeks 1.60 (Eyas)

JPG

Vårt mest solgte organiske glassmateriale, en bestselger.

Eyas 1.60 er vårt mest suksessrike førsteklasses glassmateriale og har vært bestselger i mer enn 15 år. Suksessen til Eyas 1.60 ligger i den unike kombinasjonen av kvaliteter. For deg som optiker betyr dette pålitelighet og enkel behandling. For pasientene dine, optisk skarpet og eksepsjonell komfort.

JPG

Slagfast PNX 1.53

Landscape image of child wearing glasses whilst playing on the kitchen table

Ideellt for barn: sterkt, fleksibelt organisk glassmateriale som tåler en støt eller to

Som optiker ønsker du å forbedre pasientenes liv i steden for å begrense dem. Med PNX 1.53 kan du tilby et robust og slagfast linsemateriale. Det er det foretrukne materialet for alle med en aktiv livsstil: barn, ungdom, sportsentusiaster eller bare de som er unge til sinns.

Landscape image of child wearing glasses whilst playing on the kitchen table

Plast 1.50

JPG - high res (12)

Pålitelig og budsjettvennlig.

Med en brytningsindeks på 1.50 er dette økonomisk og holdbart brilleglass på inngangsnivå, og gir utmerkede optiske korrigerende egenskaper. Det er en god løsning for pasienter med lav styrke.

JPG - high res (12)