Fra lyssterke, polariserte og fargede glass til speilbelegg og solbriller i moteriktige stiler.

Solløsninger

JPG

Solløsninger for alle behov

Som optiker vet du at de fleste ikke er klar over at de trenger solbriller med styrke. Kundene vil sannsynligvis se etter et nytt par moteriktige solbriller i stedet, uvitende om at mangelen på styrke og UV-beskyttelse fører til visuelt ubehag. Med våre solløsninger kan du dekke alle behov. Pasientene dine trenger ikke lenger å gå på akkord med moten. Forbedre den visuelle komforten, ytelsen og beskyttelsen utendørs med solbriller i moteriktig stil.

Polariserte linser

JPG

Hjelp pasientene med å nyte tiden utendørs. Med våre polariserte linser er ikke blindende reflekser og synsubehag lenger noe problem. Redusert blending og forbedret kontrast gir overlegen visuell ytelse, komfort og beskyttelse.

Les mer om Polariserte linser
JPG

Fargetonede glass

JPG

Fargerike sommerdager trenger fargerike brilleglass. Tilby pasientene dine en rekke fargede brilleglass som forbedrer synet for en rekke aktiviteter. Fra sportsbriller til kjørebriller og briller til hverdagsbruk - kundene dine kan sette farge på sommerlooken med funksjonelle fargetoner.

Les mer om Fargetonede glass
JPG

Mirror and Light Mirror

JPG

Med våre speilbelegg i syv iøynefallende farger, kan du gi pasientene dine muligheten til å uttrykke personlighet og stil, samtidig som ubehaget forårsaket av høy lysintensitet reduseres. Våre konkave antireflekterende belegg er den perfekte kombinasjonen av mote og funksjon, for de lyse soldagene.

Les mer om Mirror and Light Mirror
JPG