HOYA

Naša strast je dober vid

Vodita nas strast do inovacij in razvoja, zato pri Hoya Vision neprestano postavljamo meje. Z obsežnimi raziskavami in napredno tehnologijo omogočamo optimizirano proizvodnjo vrhunskih očalnih leč, ki s svojo kvaliteto in natančnostjo prepričajo še tako zahtevne uporabnike. Hoya predstavlja odlično izkušnjo po meri, tako za očesne strokovnjake, kot za vse uporabnike korekcijskih očal.

Ne glede na to, ali ste očesni strokovnjak ali uporabnik Hoyinih očal, ste neprestano deležni izboljšav v procesih, izboljšav v izdelkih in od Hoye lahko vedno pričakujete le najboljše za dober vid in zdravje vaših oči. Od Hoye lahko pričakujete le izdelke in storitve, ki resnično pozitivno vplivajo na vašo izkušnjo z dobrim vidom.

Machine holding Hoya Vision lens

Tehnologija

Napredna tehnologija je ključ do popolnosti. 

Female having eyeglasses with Hoya Vision lenses fitted by a male optician

Kakovost

Kakovost je prvo vodilo Hoyinih očalnih leč. Hoyina kakovost presega izdelek sam in predstavlja celotno pozitivno izkušnjo vsakega uporabnika Hoyinih očalnih leč. 

Male optician using a tablet to measure a pair of eyeglasses with Hoya Vision lenses on a females face

Edinstvena ponudba

Očesnega zdravnika, oftalmologa, optometrista in optika od drugih loči tudi edinstvena ponudba očalnih leč. Izmed mnogih ponudnikov očalnih leč Hoyin izbor predstavlja vrh ponudbe in kvalitete.

HOYA+VI  Občutite resnično moč pravega partnerstva

Blue freedom icon with white butterfly in bottom right corner

Svoboda

Verjamemo, da je odločitev, kaj je naboljše za vašo optiko vaša. Zagotavljamo pa vam, da vam bomo vedno stali ob strani, ko nas boste potrebovali

 

Blue partnership icon with two people

Partnerstvo

Poslanstvo Hoye je pomagati vsakemu posebej, da ustvari in zaščiti svojo blagovno znamko. Skupaj z nami boste vi v vaši okolici najboljša blagovna znamka za dober in kvaliteten vid.

 

Blue future icon with white arrow

Prihodnost

Pri Hoyi delujemo dolgoročno, le takšna partnerstva ustvarjajo zaupanje in ustvarjajo trdna prijateljstva. Podpiramo vas pri tem, da bo vaša optika drugačna od drugih, s tehnologijo, inovacijami in najboljšo poslovno prakso.

 

Razumemo vas in vaše potrebe

Danes je vsak optik del trga, zato lahko vsak posameznik vpliva na to, kakšen bo ta trg jutri. Na srečo pa lahko izbirate in sodelujete s podjetji, ki vas podpirajo in vam pomagajo, ko to potrebujete. Hoya se zaveda, da je lahko uspešna le, če ste uspešni vi. Zato je vaš uspeh izrednega pomena tudi za nas.

Naše obljube niso zgolj besede na papirju

„HOYA+VI“. Tako kot vi, smo tudi sami predani najboljšim izdelkom in najboljšim storitvam, in če bomo sodelovali, bomo skupaj dosegli, da bomo pri našem delu najboljši.

Four grey tinted lenses lying beside each other on a table

Inovacije brez meja

Hoya nudi širok izbor očalnih leč, pri čemer ponudi za vsakega uporabnika ustrezno očalno lečo glede na predpis korekcije, glede na življenski stil uporabnika, njegove zahteve in pričakovanja. 

 

Antirefleksni nanosi

Predstavljajo zaščito pred dejavniki iz okolja. Bleščanje, modra svetloba in UV zaščita postanejo naša skrb.

Fotokromatska očalne leče

Očalne leče, občutljive na svetlobo. Udobje in priročnost v vseh svetlobnih pogojih. 

 

Obarvane očalne leče

Obarvane očalne leče, polaroidne očalne leče, modne barve, kontrastne barve, barve glede na namen, vse to je del Hoyine ponudbe očalnih leč

Yuniku

Edinstvena 3D tehnologija izdelave očal od okvirja do očalnih leč, skupaj s precizno izdelavo zagotavljajo očala brez primerjave.

Naša ponudba

Progresivne očalne leče

Očalne leče, ki združujejo "vse v enem". En par očalnih leč, predstavlja odličen vid tako na daljavo, kot na bližino in tudi sredino.

 

Enožariščne očalne leče

Očalne leče za vse namene. Odlična rešitev za jasen in  popolen pogled.

 

Očalne leče za posebne namene

Dober vid v pisarni, dizajni za otroke, očalne leče namenjene za šport, visoke korekcije in posebne namene

 

Hoya Vision company offices with the european flag outside

HOYA

Hoya za uporabnike očal že 75 let razvija revolucionarne rešitve na področju optike, zdravstva in medicine. Hoya s svojim razvojem premika meje mogočega in postavlja težko dosegljive cilje številnim konkurentom. Očalne čeče se z leti spreminjajo, a pri Hoyi skozi leta ostaja eno samo vodilo: predanost kakovosti in inovativnosti.

Hoya skuša razumeti potrebe posameznika, zato vlaga v razvoj takšnih dizajnov očalnih leč, ki bodo zadovoljili potrebe uporabnikov korekcijskih očal v sodobnem svetu. 

Hoya je ponosna lastnica številnih priznanj za dosežke na področju očalne optike. Slovi po nepremagljivi kakovosti antirefleksnih nanosov, najtrpežnejših materijalih in najbolj naprednih aparaturah za preiskave vida. Rezultat tega je svetovno znana ponudba izdelkov, za popolno oskrbo oči in vida.

Izvedite več
Hoya Vision company offices with the european flag outside