En ny generasjon med lysadaptive brilleglass.

Sensibilitet

Ethvert lys. Hvor som helst. Når som helst

Uansett hvor pasientene dine skal i sommer, er de klare til å nyte en rekke forskjellige miløer med Sensity lystilpassede linser. Våre tre unike linser fås i tre forskjellige farger, mørk til kategori 3 farge utendørs og klar innendørs.

Sensity 2

Lysadaptive brilleglass er nesten dobbelt så raske til å tone tilbake sammenlignet med dagens Sensity-brilleglass.
Sensity 2 Urban Gardener Full Tint image RGB

Demper raskere. Se klarere.

Med Sensity lysadaptive fotokromatiske linser kan du tilby pasientene komfort og allsidighet. Nå tilbyr Sensity 2 enda flere fordeler, forbedret teknologi og overlegne funksjoner, inkludert en dempehastighet som er nesten dobbelt så rask.

Sensity 2 blir raskt mørkere til en attraktiv solbrillefarge i kategori 3, og demper raskere enn noen gang tidligere - og gir 100 % beskyttelse i alt lys. Tilby pasientene komfort, uansett klima, årstid eller livsstil.

Sensity 2 Urban Gardener Full Tint image RGB

Sensity 2 går ikke på kompromiss med stil og farge - la kundene dine bruke det som passer dem best. Tilby dem tre dype, naturlige fargetoner, utviklet av fargespesialister.

Silver Grey

Bronsebrun

Smaragdgrønn

Sensity Dark

Skill deg ut med ekstra ytelse.
Sensity Dark Architect Intermediate Image RGB

Ekstra ytelse og beskyttelse

Sykling, fiske, bilkjøring, golfspilling, løping - Sensity Dark-glass er flotte når du tilbringer det meste av dagen utendørs. De lysreaktive brilleglassene gir ekstra mørke utendørs som en reaksjon på UV-lys og synlig lys. I tillegg blir de enda mørkere bak bilvinduet. Det betyr at når du opplever superintenst lys eller høye temperaturer, gir Sensity Dark-glassene den ultimate komforten. Og det mest spektakulære av alt: linsene dempes raskt tilbake til eksepsjonell klarhet innendørs.

Sensity Dark Architect Intermediate Image RGB

Du kan velge mellom tre dype, naturlige fargetoner som er utviklet av fargespesialister for å harmonisere med solbrilletrendene, og dermed garantere en moderne look.

Sensity Dark sølvgrå

Sensity Dark bronsebrun

Sensity Dark smaragdgrønn

Sensity Shine

Skill deg ut med ekstra stil

Det neste trinnet i lysadaptive linser.

Sensity Shine gir kundene dine et eksklusivt utseende takket være et speilbelegg som er mer intenst i lyset, men likevel diskret innendørs. Shine er flott for kunder som er tiltrukket av et mer trendy og moteriktig brilleglass. Eller på grunn av de tekniske egenskapene: Shine legemliggjør utviklingen av solbrilleglasset takket være speilbelegget og den utmerkede mørkgjørende teknologien.

Du kan tilby alle Sensity-glassene i tre naturlige farger. Sensity Shine har et matchende lysspeilbelegg i alle farger som lar brukeren skille seg ut med stil.

Sensity Shine sølvgrå

Light mirror sølv

Sensity Shine bronsebrun

Light mirror kobber

Sensity Shine smaragdgrønn

Light mirror blå