Näönhuollon ammattilaisten kokeneena kumppanina ymmärrämme maailmaa myös sinun näkökulmastasi. Kumppanuutemme perustuu laatuun sekä luottamukseen. Haluamme auttaa sinua ja liiketoimintaasi menestymään.

Näönhuollon ammattilaisille

Yhteistyökumppanisi

JPG

Haluamme auttaa sinua tekemään optikkoliikkeestäsi juuri sellaisen kuin olet toivonut

Olemme tukenasi liikkeesi toiminnan kaikissa vaiheissa. Autamme sinua tarjoamaan parhaan asiakaskokemuksen, olipa kyseessä sitten näöntutkimusten ja -korjausten toteuttaminen tai neuvojen tarjoaminen. Autamme sinua kehittämään ja laajentamaan liiketoimintaasi sekä tarjoamme koulutusta ja oivalluksia sinulle ja tiimillesi. Tukemme, tuotteidemme ja järjestelmiemme avulla voit helpottaa asiakkaidesi arkea ja tarjota heille mahdollisimman tarkan näön.

Lue lisää
JPG
Monipuolinen tuotevalikoima takaa sinulle mahdollisuuden tarjota asiakkaallesi parasta mahdollista näkemistä kaikkiin näkötarpeisiin.

”Yhdessä voimme korjata lasten myopiaa”

Lasten myopia lisääntyy. Onneksi myopian etenemistä voidaan hallita yksinkertaisella, noninvasiivisella ratkaisulla. MiYOSMART-linssit on suunniteltu toimimaan kaikissa lasten elämään tyypillisesti kuuluvissa aktiviteeteissa. Voit tarjota nuorimmille asiakkaillesi tehokkaan näköratkaisun, joka on turvallinen, kevyt ja erittäin iskunkestävä.

Lue lisää

Ylivertaisia tuotteita ja erinomaista palvelua

Ota yhteyttä HOYAan, jos sinulla on kysymyksiä, olet kiinnostunut kumppanuudesta tai jos sinulla on ideoita, jotka haluat jakaa kanssamme. Ota meihin yhteyttä täyttämällä alla oleva lomake.

JPG - high res (26)

Ura HOYAlla

Haluatko liittyä joukkoomme ja olla ratkaisevassa asemassa optiikan ammattilaisten auttamisessa ja asiakkaiden tarkan näön mahdollistamisessa?  Odotamme yhteydenottoasi.

Katso avoimet työpaikat