Enestående visuell ytelse og pikselklart syn for pasientene dine.

Enstyrke

JPG

Krystallklart syn og maksimal komfort

Våre enstyrkeglass har blitt perfeksjonert med de nyeste innovasjonene. Brilleglassene blir individuelt beregnet og produsert med vår punkt-for-punkt FreeForm-teknologi. Ettersom hver piksel på linseoverflaten har sin egen beregningsverdi, kan hvert enkelt glass slipes individuelt. Resultatet? Du kan gi pasientene pikselperfekt presisjon og enestående visuell ytelse. 

Sync III

Landscape image of female wearing glasses whilst on public transport

Avslappede øyne i en digital verden

Klager pasientene dine på trette øyne og nedsatt syn som følge av at de tilbringer for mye tid bak dataskjermen? Tilby dem den avslappende kraften til HOYAs forbedrede, tredjegenerasjons enstyrkeglass, spesielt utviklet for å lindre digital belastning på øynene. Dette er en ideell løsning for kunder mellom 13 og 45 år som bruker to eller flere timer om dagen på å fokusere på digitale skjermer. De er også nyttige for folk som er fokusert på oppgaver som krever nærsyn.

Les mer om Sync III
Landscape image of female wearing glasses whilst on public transport

Nulux Identity V+

JPG - high res (18)

Skreddersydd til kundens individuelle stil 

Dette enestående brilleglasset er tilpasset kundens individuelle stil, valg av innfatning og bruksforhold, og fremmer fokusert syn i alle retninger og utmerket synsskarphet. Omfattende forskning og det nyeste innen teknologi resulterte i et  nøye persontilpasset enstyrkeglass.

Les mer om Nulux Identity V+
JPG - high res (18)

Nulux Trueform

JPG - high res (7)

Skarpere syn og bedre ytelse

Nulux-glassene fremstilles ved hjelp av vår punkt-til-punkt FreeForm-teknologi. Dette betyr at alle brilleglass blir individuelt beregnet og produsert, noe som forbedrer synsskarpheten og ytelsen. 

Les mer om Nulux TrueForm
JPG - high res (7)

Hilux

JPG - high res (11)

Egnet som en grunnleggende løsning for lettere korreksjoner.

Brukere av enstyrkeglass som krever kant-til-kant-ytelse fra brillene sine, men som også ønsker et kostnadseffektivt alternativ.

Click here to learn more about Hilux
JPG - high res (11)